گروه عمومی وبلاگ نویسان مهدی بلاگ
اعضای گروه |
---|
| |
سرگردان گفته :
اللهم العجل لولیک الفرج
جوهری گفته :
زندگی کن به سبکی که محبوبت،
امام زمانت می پسندد …
سبک زندگی منتظرانه
بهترین هدیه ی الهیست
پس زندگی را زندگی کن به سبک منتظرانه…
با قوانین، مسئولیت ها و نقش های منتظرانه … !!!
سبک زندگی شما
حال و آینده تان را می سازد
پس زندگی کن به شیوه ی امام زمانی …
تا حال و آینده ای خوب
در پرتو الطاف و عنایات پدرانه ی امام زمانت
داشته باشی ...
ضیاءتبار گفته :
کلام مقام معظم رهبری دامت توفیقاته
اگر میخواهی از سیم خاردار رد بشی، اول باید از سیم خاردار نفست عبور کنی
پورشفیع گفته :

پیامبر (ص) را بهتر بشناسیم-
#پیامبر- رحمت
ما امت رسول الله هستیم !
پیامبر صلوات الله علیه جهانی است. زیرا او از طریق نامه نگاری تمام سران کشورها را به دین اسلام دعوت کرد و دعوت پیامبر به معنای نسخ آن ادیان و لزوم پیروی همگان از دین اسلام است.
وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا كَافَّةً لِلنَّاسِ بَشِيرًا وَنَذِيرًا وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ- و ما تو را جز برای همه مردم نفرستادیم تا (آنها را به پاداشهای الهی) بشارت دهی و (از عذاب او) بترسانی؛ ولی بیشتر مردم نمیدانند!(سباء 28)
حدیث : أنا رسول من أدرکت حیاً و من یولد بعدی : من پیامبر کسانی ... ادامه مطلبهستم که بامن به سر می برند و کسانی که بعد از من به دنیا می آیند.(کنزالعمال ج1ص404)
اصلاح اخلاق جامعه:
قَالَ يَا قَوْمِ أَرَأَيْتُمْ إِنْ كُنْتُ عَلَىٰ بَيِّنَةٍ مِنْ رَبِّي وَرَزَقَنِي مِنْهُ رِزْقًا حَسَنًا ۚ وَمَا أُرِيدُ أَنْ أُخَالِفَكُمْ إِلَىٰ مَا أَنْهَاكُمْ عَنْهُ ۚ إِنْ أُرِيدُ إِلَّا الْإِصْلَاحَ مَا اسْتَطَعْتُ ۚ وَمَا تَوْفِيقِي إِلَّا بِاللَّهِ ۚ عَلَيْهِ تَوَكَّللْتُ وَإِلَيْهِ أُنِيبُ(هود 88)
ای قوم! به من بگویید، هرگاه من دلیل آشکاری از پروردگارم داشته باشم، و رزق (و موهبت) خوبی به من داده باشد، (آیا میتوانم بر خلاف فرمان او رفتار کنم؟!) من هرگز نمیخواهم چیزی که شما را از آن باز میدارم، خودم مرتکب شوم! من جز اصلاح -تا آنجا که توانایی دارم- نمیخواهم! و توفیق من، جز به خدا نیست! بر او توکّل کردم؛ و به سوی او بازمیگردم.
حدیث: پیامبر فرمود: انّما بُعثتُ بمکارم الاخلاق و محاسنها ؛ من با مکارم و فضائل اخلاقی مبعوث شدم برای برپا داشتن این مکارم مبعوث شدم (امالی طوسی ص596)
مقام و منزلت پیامبر(ص):
\"و ما أرسلناک الّا رحمة للعالمین- (انبیاء 107) – پیامبر (ص) کسی است که حتی کافران نیز به برکت وجود او از رحمت عامه خداوند بهره مند شود وروزی می خورند .
حدیث: یا ایها الناس ، انّما أنا رحمةً مهداةً – ای مردم ، من رحمتی از جانب خداوند هستم که به شما هدیه داده شده ام (کشف الغمه ج1ص8)
پیامبر صلوات الله علیه گواه بر اعمال بندگان:
فَكَيْفَ إِذَا جِئْنَا مِنْ كُلِّ أُمَّةٍ بِشَهِيدٍ وَجِئْنَا بِكَ عَلَىٰ هَٰؤُلَاءِ شَهِيدًا. (نساء41)
پیامبر گرامی نه تنها چون سایر انبیاء الهی شاهد بر اعمال امت خویش است بلکه گواه بر اعمال انبیاء گذشته نیز می باشد . و طبق این آیه وجود پیامبر گرامی بعنوان انسان کامل و برترین مخلوقات از چنان مرتبه ای برخوردار می گردند که می توانند باطن و حقیقت بندگان را مشاهده و در روز قیامت در صف شاهدان اعمال بر آمده و بر نیک سیرتی یا پلیدی آنان گواهی دهند.
حدیث: امام صادق علیه السلام فرمود: تُعرضُ الاعمال علی رسول الله – اعمال العباد کل صباح ابرارها و فجارها فاحذرو ها : همۀ اعمال بندگان اعم از نیکان و اشرار هر صبح بر پیامبر خدا عرضه می گردد. (کافی ج 1 ص319)
وظیفه ما در برابر پیامبر صلوات الله علیه :
...... وَمَا آتَاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَمَا نَهَاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا ۚ وَاتَّقُوا اللَّهَ ۖ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ(حشر 7)
خداوند به موازات تمجید از اخلاق نیکوی پیامبر(ص) و بیان عصمت آن حضرت مؤمنان را به پیروی مطلق وبی چون و چرا از کردار و گفتار فرستاده خویش فرمان می دهد تا جایی که اطاعت و پیروی از پیامبر را عین اطاعت از خود خوانده و نافرمانی و معصیت از دستور رسولش را سر پیچی از فرمان خود می خواند.
حدیث: امام باقر علیه السلام فرمود: إنّ الله عزّوّجل فوضَ الی نبیّه فی امر خلقه لینظر کیف طاعتهم ، بدرستی که خداوند متعال کار خلقش را به پیغمبرش واگذار تا ببیند فرمان بری آنها چگونه است (کافی ج1 ص266-ح3)
اطاعت از پیامبر صلوات الله علیه زمینه ساز محبت خدا :
قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ ۗ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ(آل عمران 31)
هدف از خلقت انسانها توجه کامل قلبی بندگان به خداوند و یا به بیان دیگر محبّت الهی است این محبّت دو سویه است . یعنی خداوند تنها کسانی را دوست دارد که آنان نیز خدا را دوست داشته باشند و این دوست داشتن با کیفیت و فرمانبری از پیامبر اکرم (ص) است.
حدیث : من سرّه أن یعلم أنّ الله یُحبّه فلیعمل بطاعة الله و لیتّبعنا : هرکس از این که خدا او را دوست بدارد خشنود می گردد باید ازخدا اطاعت کند و از ما پیروی کند(کافی ج8 ص14ح1)
درود خدا بر پیامبر اعظم صلوات الله علیه:
إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا(احزاب 56)
از این رو خداوند از مؤمنان نیز می خواهد تا آنان نیز هم ندا با او و فرشتگان بر مقام والای رسول گرامی اسلام صلوات الله علیه درود فرستاده و در مقابل سخنان وی کاملا تسبیم و فرمان بردار باشند.
حدیث: امام باقر علیه السلام فرمود :\"أقل ما یوضع فی المیزان یوم القیامة الصلاة علی محمد و علی اهل بیته \" (قرب الاسناد ص14- ح45) سنگین ترین عملی که در روز قیامت بر ترازوی اعمال گذشته وارد می شود ، صلوات بر محمّد و اهل بیتش است.
والسلام علی من اتبع الهدی – فاطمه پورشفیع
پورشفیع گفته :

فرقههای صوفیه معاصر به قدری متنوعاند که ارائه تعریف یکسانی از آنها غیر ممکن است، اما دارای وجوه عامی نظیر گرایش به فقهستیزی و مرجعستیزی (با وجود تفاوت مراتب در این ویژگی) هستند. حتی فرقههایی مثل ذهبیه و نعمت اللهیه گنابادیه که تقلید از مراجع تقلید را اظهار می کنند نیز، در موارد ِتعارض میان فتوای قُطب (عالیترین شخصیت و مقام فرقه) با مرجعیت، دیدگاه قطب را بر فقیه و مرجع تقلید مقدم میدارند.
فرقههای گنابادیه، ذهبیه، اهل حق و مکتب نسبت به سایر انشعابهای صوفیه فعالیت گستردهتری دارند. این فرقهها را میتوان بارویکردهای اجتماعی (مانند خدمات و خیانتهای فرقههای صوفیه ... ادامه مطلببه مردم)، سیاسی و امنیتی (مانند ارتباط با رژیمهای طاغوتی و دولتهای بیگانه)، فقهی (مانند فتاوای فقها و محدثان)، تاریخی (مانند منشأ پیدایش، تحولات، تطورات و عوامل انشعابهای آنها)، اخلاقی (مانند آسیبها و ناهنجاریهای اخلاقی)، اعتقادی (بررسی و مطابقت یا عدم مطابقت عقاید آنها با اعتقادهای شیعه) و ادبی (مانند بررسی آثار فارسی و ادبی فرقههای صوفیه) بررسی کرد.
سؤال این جاست که چرا برخی از آنها به بهانه طریقت، از شریعت و احکام شرعی فاصله میگیرند؟ یا به راحتی فتوای مراجع مبنی برحرمتِ ساختن خانقاه و حرمتِ رفتن در مجالس صوفیه را مردود میشمارند؟ مجالس لهو و لعب، رقص و سماعِ حرام را مرتکب میشوند و دستهای نیز به مواد مخدر و مصرف مسکرات رو میآورند و رفتارهای نامشروع مرتکب میشوند.
پارهای از فرقههای معاصر تا آنجا پیش رفتند که در دوران دفاع مقدس و حمله عراق بر ضد ایران، جوانان را از دفاع و حراست از مرزهای کشور باز میداشتند و در پنهانی با فراماسونرهای جاسوس و خیانت کار غرب گرا، ارتباط برقرار میکردند.اگر مایل بودید نظر امیر المومنین علیه السلام را در باره گناآبادییها و یا درویش و یا صوفیه و یا غلو کنندگان را بخوانید رجوع نمایید به کتاب الحادی العشر ملا مهدی نراقی و علامه حلی رحمت الله علیه
رضایی گفته :
الهی و ربی من لی غیرک
Zanganeh گفته :
ولادت امام دوازدهم(علیه السلام) چگونه اثبات میشود؟
ولادت امام دوازدهم(علیه السلام) از منظر شيعيان آن حضرت امري مسلم به شمار ميآيد؛ شهادت شاهداني چون حضرت حكيمه خاتون دختر امام جواد(علیه السلام) گواه اين ادعاست.[1] از آن جا كه ولادت امام دوازدهم(علیه السلام) به صورت پنهاني انجام گرفت بيم آن بود كه شيعيان در شناخت آخرين حجّت پروردگار به اشتباه و گمراهي گرفتار آيند. امام عسكري(علیه السلام) وظيفه داشت تا فرزند خود را به گروهي از بزرگان شيعه و افراد مورد اعتماد معرفي كند تا آنان نيز خبر ولادت او را به ديگر پيروان اهل بيت(علیهم السلام) برسانند و بدين ... ادامه مطلبترتيب ضمن معرفي آن بزرگوار، تهديدي نيز متوجّه وجود آن آخرين سفير حق نگردد.
«احمد بن اسحاق» كه از بزرگان شيعه و پيروان ويژه امام يازدهم(علیه السلام) است ميگويد:
خدمت امام عسكري(علیه السلام) شرفياب شدم و ميخواستم در مورد امام پس از او سؤال كنم؛ ولي پيش از آن كه سخني بگويم فرمود: «اي احمد! همانا خداي متعال از آن زمان كه آدم را آفريده، زمين را از حجّت خود خالي نگذاشته است و تا قيامت نيز چنين نخواهد كرد! به واسطه حجّت خدا، بلا از اهل زمين برداشته ميشود و ]به بركت وجود او [باران باريده و بهرههاي زميني بيرون ميآيد.»
عرض كردم: اي پسر رسول خدا! امام و جانشين پس از شما كيست؟!
آن حضرت با شتاب به درون خانه رفت و بازگشت در حالي كه پسري سه ساله كه رويش همانند ماه تمام ميدرخشيد بر دوش خويش داشت و فرمود: «اي احمد بن اسحاق! اگر نزد خداي متعال و حجّتهاي او گرامي نبودي، اين پسرم را به تو نشان نميدادم! همانا او هم نام و هم كنيه رسول خداست و كسي است كه زمين را از عدل و داد پر ميكند همان گونه كه از ظلم و ستم پر شده باشد.»
گفتم: سرور من! آيا نشانهاي هست كه قلبم به آن آرام گردد؟!
]در اين هنگام[ آن كودك، لب به سخن گشود و به زبان عربي روان گفت:
«اَنا بَقيةُ اللّهِ في اَرْضِهِ والمُنْتَقِمُ مِنْ اَعْدائِهِ... من بقية الله در زمين هستم كه از دشمنان خدا انتقام خواهم گرفت؛ اي احمد بن اسحاق، پس از اين كه با چشم خود ميبيني در پي نشانه مباش!!»
احمد بن اسحاق گويد: پس ] از شنيدن اين سخنان [با شادماني از خانه امام(علیه السلام) بيرون شدم.... [2]
همچنين محمد بن عثمان [3] و چند تن ديگر از بزرگان شيعه نقل ميكنند:
چهل نفر از شيعيان نزد امام يازدهم گرد آمديم. آن حضرت، فرزندش را به ما نشان داد و فرمود: «پس از من، اين امام شما و جانشين من است. از او فرمان بريد و بعد از من در دين خود پراكنده نشويد كه هلاك خواهيد شد و ] بدانيد كه [ پس از امروز او را نخواهيد ديد....» [4]
گفتني است كه يكي از برنامههاي ديني و سنّتهاي سفارش شده، عقيقه كردن و وليمه دادن براي نوزاد است و آن كشتن گوسفند و طعام دادن به گروهي از مردم است كه براي سلامتي و طول عمر فرزند تأثير فراوان دارد. امام حسن عسكري(علیه السلام) بارها براي فرزندش عقيقه كرد [5] تا ضمن عمل به اين سنّت نيكوي پيامبر(صل الله علیه و اله و سلم) گروههاي بسياري از شيعيان را از ولادت امام دوازدهم آگاه سازد.
محمد بن ابراهيم گويد:
امام عسكري(علیه السلام) براي يكي از شيعيان خود، گوسفند سر بريدهاي فرستاد و فرمود: «اين از عقيقه فرزندم «محمد» است.» [6]
[1] . كمال الدين، ص424.
[2] . كمال الدين، ج 2، باب 38، ح 1، ص 80.
[3] . او دومين نائب خاص امام مهدى(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دوره غيبت صغرى است كه در بخش غيبت، شرح حال او خواهد آمد.
[4] . كمال الدين، ج 2، باب 43، ح 2، ص 162.
[5] . همان، باب 42.
[6] . همان، ص 158.
پورشفیع گفته :
من عرف نفسه فقد عرف ربه\" پس کسی که متخلق به اخلاق الھی شود،از حیوانیّت دور شده و انسانی خواهد شد در زمره فرشتگانی که دارای صورتند واز این مقام مقامی برتر نیست مثل حاج قاسم سلیمانی
پورشفیع گفته :
من عرف نفسه فقد عرف نفسه\" پس کسی که متخلق به اخلاق الھی شود،از حیوانیّت دور شده و انسانی خواهد شد در زمره فرشتگانی که دارای صورتند واز این مقام مقامی برتر نیست مثل حاج قاسم سلیمانی
وبلاگ گفته :

▪️ به سند صحيح از « احمد بن محمد بزنطی » روايت کرده اند که مردی به امام صادق(علیه السلام) عرض کرد : در اين زمان قومی پيدا شده اند که به آنها صوفی می گويند، درباره آنها چه می فرماييد؟ امام (علیه السلام) در پاسخ فرمود : «انهم اعداءُنا فمن مال اليهم فهو منهم و يحشر معهم سيکون اقوام يدّعون حبّنا و يميلون اليهم و يتشبهون بهم و يلقبون انفسهم بلقبهم و يأوّلون اقوالهم ألا فمن مال اليهم فليس منّا و إنّا منهم برآء و من انکرهم و ردّ عليهم کان کمن جاهد الکفار بين يدي رسول الله (صلی ... ادامه مطلبالله علیه و آله).» «آنها ( صوفيان ) دشمنان ما هستند ، پس هرکس به آنها ميل پيدا کند از آنان است و با آنها محشور خواهد شد به زودی کسانی پيدا می شوند که ادعای محبت ما را می کنند و به ايشان نيز تمايل نشان می دهند ، خود را به ايشان تشبيه نموده و لقب آنان را بر خود می گذارند و گفتارشان را تأويل می کنند . بدان که هرکس به ايشان تمايل نشان دهد ؛ از ما نيست و ما از او بيزاريم و هرکس آنها را رد کند مانند کسی است که در حضور پيامبر (صلی الله علیه و آله) با کفار جهاد کرده است.» منابع:(اثني عشريه/ص33) و (سفينة البحار چاپ فراهاني ج2 ص57 و در چاپ اسوه قم ج5 ص 197) و (انوار نعمانيه سيد نعمت الله جزايري ج2 ص293 چاپ تهران) و ( منهاج البراعه علامه خوئي ج6 ص304) . ( طرائق الحقائق ج1 ص208 چاپ کتابخانه باراني) و (خيراتيه ج1 ص 36) و (البدعة و التحرف ص113) و (مصابيح الدجي ص244) و (حديقة الشيعة ص562) و (کشکول علامه بحراني ج3 ص229) و (فضايح الصوفيه ص35) و (بين التصوف و التشيع ص584 چاپ بيروت) و (صفوة الاخيار ص238 چاپ مشهد) و الفصول التامه رازي.
وبلاگ : شما که ادعا میکنید سند دارد باید آدرس صفحه و متن روایت را بیاورید، چون ما بررسی و تحقیق کامل داشته ایم و اطمینان داریم چنین اذکاری با این ترتیبات در هیچ یک از منابع شیعه و سنی وجود ندارد و این کلام شما ادعای باطلی است، در ضمن کتاب بلد الامین متعلق به کفعمی میباشد نه علامه مجلسی!! و اگر منظورتان این بود که کفعمی از علامه مجلسی نقل نموده باید متذکر شوم که کفعمی قبل از علامه مجلسی بوده و نمیتوانسته از علامه مجلسی نقل کرده باشد!!